Την προηγούμενη εβδομάδα η Homo Digitalis πήρε και πάλι κυριολεκτικά τους δρόμους! Σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου tour 1500 χιλιομέτρων στην #Πελοπόννησο και στη #Στερεά Ελλάδα, σειρά είχε η #Βόρεια Ελλάδα με 5 διαφορετικά σχολεία και νέο ρεκόρ χιλιομέτρων και μαθητών!

Μετά λοιπόν τις επισκέψεις στο 3ο Γυμνάσιο #Σερρών, στα ΓΕΛ & Γυμνάσιο #Ιερισσού, και στο ΓΕΛ #Αρναίας στην #Χαλκιδική, έφτασε η ώρα της συμπρωτεύουσας, της όμορφης Θεσσαλονίκης!

Η Homo Digitalis μίλησε στο 63ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης για τον #διαδικτυακό #εκφοβισμό σε εκπαιδευτικούς και παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης! Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας Melina Skondra & Athanasia Tychala για την εκπροσώπηση, την άσβεστη όρεξή τους να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε παιδιά μικρής και μεγάλης ηλικίας και την Διευθύντρια του σχολείου κα Αδαμίδου για την πρόσκληση!!

Αλλά ένα σχολείο δεν είναι αρκετό! Έτσι, η Πρόεδρος μας Elpida Vamvaka και ο Charalampos Daftsios εκπροσώπησαν την Homo Digitalis στο 28ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης μιλώντας σε καθηγητές και μαθητές και μαθήτριες της Α’ Λυκείου για το #ψηφιακό #αποτύπωμα. Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του σχολείου, Κα Χαλβατζή για την πρόσκληση!