Βοηθήστε μας να μεγαλώσουμε

Η Homo Digitalis εργάζεται σκληρά με σκοπό την προστασία και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ψηφιακό κόσμο στην Ελλάδα.

Είμαστε μία νέα οργάνωση με όραμα τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, ώστε όλοι όσοι ζούμε στην Ελλάδα να μπορούμε να απολαύσουμε πλήρως τα δικαιώματά μας στη ψηφιακή εποχή.

Οι δραστηριότητές μας δεν έχουν κανένα κερδοσκοπικό σκοπό και όλες οι δωρεές και χορηγίες που εξασφαλίζουμε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επίτευξη του σκοπού μας.

Η Homo Digitalis είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητη. Για το λόγο αυτό, δεν αποδεχόμαστε δωρεές και χορηγίες από εταιρείες ή οργανώσεις, οι οποίες ενδέχεται να θελήσουν να παρέμβουν στις δράσεις μας.

Οι προσωπικές δωρεές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς!

Έχουμε συσταθεί νόμιμα ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (Αριθμός καταχώρισης στο Πρωτοδικείο Αθηνών 489127/2018) υπό το ελληνικό δίκαιο και όλα τα έσοδά μας υπόκεινται στο νόμιμο έλεγχο των ελληνικών αρχών.

Θα χαρούμε πολύ αν θέλετε να ενισχύσετε τη δραστηριότητά μας και να μας βοηθήσετε να προωθήσουμε και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα ΟΛΩΝ ΜΑΣ στο ψηφιακό κόσμο.