Την προηγούμενη εβδομάδα η Homo Digitalis πήρε και πάλι κυριολεκτικά τους δρόμους!

Μετά το πολύ επιτυχημένο tour 1500 χιλιομέτρων στην Πελοπόννησο και στη Στερεά Ελλάδα, τα 4 σχολεία και τους περισσότερους από 600 μαθητές και εκπαιδευτικούς που συναντήσαμε εκεί, σειρά είχε αυτή τη φορά η Βόρεια Ελλάδα με 5 διαφορετικά σχολεία και νέο ρεκόρ χιλιομέτρων και μαθητών!

Μετά τις Σέρρες, σειρά είχε η Χαλκιδική!

Το δεύτερο σχολείο (δες το πρώτο εδώ) που επισκεφτήκαμε εκεί ήταν το ΓΕΛ Αρναίας! Η Διευθύντρια μας για θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Λαμπρινή Γυφτοκώστα, μίλησε με τους μαθητές και μαθήτριες της Α’ Λυκείου για το ψηφιακό αποτύπωμα και είχε την τύχη να βρεθεί μπροστά σε ένα απίστευτο κοινό, που έκανε εύστοχες ερωτήσεις, ασκούσε την κριτική του σκέψη και ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μας για περισσότερο έλεγχο των προσωπικών μας δεδομένων!

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή Κο Τσιλιβερδή Δημήτριο και την Εκπαιδευτικό Πληροφορικής Κα Ελένη Λέττα για την πρόσκληση!

Οι δράσεις της Homo Digitalis στον τομέα της ευαισθητοποίησης μαθητών γίνονται με τους ίδιους πόρους της οργάνωσης και με τη συμβολή του δικτύου εθελοντών μας! Η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική για να καταφέρουμε περισσότερα τη νέα χρονιά!