Την προηγούμενη εβδομάδα η Homo Digitalis πήρε και πάλι κυριολεκτικά τους δρόμους!

Μετά το πολύ επιτυχημένο tour 1500 χιλιομέτρων στην Πελοπόννησο και στη Στερεά Ελλάδα, τα 4 σχολεία και τους περισσότερους από 600 μαθητές και εκπαιδευτικούς που συναντήσαμε εκεί, σειρά είχε αυτή τη φορά η Βόρεια Ελλάδα με 5 διαφορετικά σχολεία και νέο ρεκόρ χιλιομέτρων και μαθητών!

Μετά τις Σέρρες, σειρά είχε η Χαλκιδική!

Η Homo Digitalis μίλησε για το ψηφιακό αποτύπωμα σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ και Γυμνασίου Ιερισσού. Η ενεργή συμμετοχή των παιδιών και των καθηγητών σε αυτές τις διαδραστικές παρουσιάσεις μας γεμίζει με χαρά και ελπίδα, αλλά και με ιδέες για μια ευρύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού σε αυτά τα ζητήματα.

Ευχαριστούμε τον Χαράλαμπο Δάφτσιο και την Λαμπρινή Γυφτοκώστα που μας εκπροσώπησαν σε πάνω από 350 παιδιά και κυρίως στην εξαιρετική οικοδέσποινα και Διευθύντρια του ΓΕΛ, Κα Μαυρουδή για την πρόσκληση για την φιλοξενία της.

Οι δράσεις της Homo Digitalis στον τομέα της ευαισθητοποίησης μαθητών γίνονται με τους ίδιους πόρους της οργάνωσης και με τη συμβολή του δικτύου εθελοντών μας! Η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική για να καταφέρουμε περισσότερα τη νέα χρονιά!