Η Homo Digitalis είναι περήφανος συνεργάτης του έργου PRIVÉ!

Στις 13 Φεβρουαρίου στις 18.00, θα φιλοξενήσουμε ένα εργαστήριο για να παρουσιάσουμε τη λύση που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου και να την αξιολογήσουν τελικοί χρήστες με επίγνωση της ιδιωτικής ζωής:

Το πορτοφόλι EUDI θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο γίνεται ο χειρισμός της ψηφιακής ταυτότητας στην Ευρώπη. Πώς όμως θα επιτύχουμε ευρεία υιοθέτηση από τους χρήστες; Είναι η ιδιωτικότητα και η εμπιστοσύνη σημαντικοί παράγοντες και λαμβάνονται επαρκώς υπόψη στην τρέχουσα αρχιτεκτονική του EUDI;

Ως απάντηση σε αυτά τα πιεστικά ζητήματα, το έργο PRIVÉ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα διαδικτυακό σεμινάριο (υβριδικό) στις 13 Φεβρουαρίου 2024. Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί μια καινοτόμος λύση για ψηφιακά πορτοφόλια ταυτότητας που όχι μόνο δίνει έμφαση σε ισχυρούς μηχανισμούς διατήρησης της ιδιωτικής ζωής, αλλά διαθέτει επίσης απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τα πλαίσια eIDAS και GDPR, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για τις λύσεις ψηφιακής ταυτότητας.

13.02.2024, 18:00 ώρα Αθήνας

Τρεις παράλληλες συνεδρίες ταυτόχρονα:

-ΑΘΗΝΑ: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κτίριο Τρία 2

-ΗΡΑΚΛΕΙΟ: στο Bizrupt, Βικέλα 34-36

-Διαδικτυακή συνεδρία μέσω Zoom

Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο προσφέρει μια μοναδική, πρακτική εμπειρία με το PRIVÉ Wallet, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να ασχοληθούν άμεσα με την τεχνολογία μέσω ενός πραγματικού σεναρίου εφαρμογής. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της εξέλιξής του. Τα σχόλιά σας σχετικά με τη χρηστικότητα του πορτοφολιού και οι γνώσεις σας σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν την υιοθέτηση των πορτοφολιών EUDI από τους Ευρωπαίους πολίτες θα είναι ανεκτίμητης αξίας.

Ελάτε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το μέλλον της ψηφιακής ταυτότητας στην Ευρώπη – ένα μέλλον όπου η ταυτότητά σας θα είναι ασφαλής, η ιδιωτική σας ζωή θα γίνεται σεβαστή και η εμπιστοσύνη σας θα κερδίζεται.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε εδώ.