Σήμερα είναι τα εγκαίνια της Έκθεσης The Glass Room και των δύο εκδόσεων αυτής, Misinformation και What The Future Wants, στο JOIST Innovation Park στη Λάρισα.

Είναι μεγάλη τιμή για όλες και όλους εμάς σε Homo DigitalisOpen Lab Athens και Digital Detox Experience που μπορούμε και φέρνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαζί και τις δύο εκδόσεις, τις οποίες έχουν επιμεληθεί οι αγαπητοί συνεργάτες της Tactical Tech!!

Η έκδοση “Misinformation” εστιάζει στην έννοια της παραπληροφόρησης, στον τρόπο που αυτή διαμορφώνεται και εξελίσσεται. Αντίστοιχα, η έκδοση “What the F*ture Wants” είναι μια διαδραστική έκδοση της έκθεσης με επίκεντρο τη νεολαία, που παρουσιάζει διαφορετικές πτυχές της τεχνολογίας, ιδωμένες από προσωπική, πολιτική και παγκόσμια οπτική γωνία.

Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη και περιμένουμε από σήμερα έως και τις 16 Δεκεμβρίου μικρούς και μεγάλους φίλους να απολαύσουν τις δύο μοναδικές αυτές εκδόσεις της έκθεσης TheGlassRoom!

Στα εγκαίνια εκπροσώπησαν τη Homo Digitalis οι Στέφανος Βιτωράτος και Κωνσταντίνος Κακαβούλης!! Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας σε Tactical Tech, Joist Innovation Park, Open Lab Athens και Digital Detox Experience για τη μοναδική αυτή συνεργασία!