Έχεις μια  ιδέα για ένα πρότζεκτ που βασίζεται στις αρχές του ελεύθερου λογισμικού και στην προστασία της ιδιωτικότητας  και είναι σχετικό με την αποστολή του NGI TALER, αλλά έχασες τις δύο πρώτες ανοιχτές προσκλήσεις μας για χρηματοδότηση;

Έχεις ακόμη την ευκαιρία να κάνεις την ιδέα σου πραγματικότητα!! Η 3η ανοικτή πρόσκλησή  χρηματοδότησης του NGI TALER έχει ανοίξει από τις αρχές Ιουνίου και η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεών είναι η 1 Οκτωβρίου , στις 12:00 CET (μεσημέρι ώρας Βρυξελλών).

Σας προσκαλούμε να συμβάλλετε στην αναδιαμόρφωση της κατάστασης των συστημάτων ψηφιακών πληρωμών και να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός ανοικτού, αξιόπιστου και φιλικού προς την ιδιωτικότητα διαδικτύου για όλους!

Αναζητούμε προτάσεις έργων μεταξύ 5.000 και 50.000 ευρώ. Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, τον δημόσιο τομέα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κοινότητες και διώτες. Μπορείτε να συνεισφέρετε συναρπαστικές νέες δυνατότητες στο ίδιο το GNU Taler, να δημιουργήσετε βοηθητικά εργαλεία, να εργαστείτε πάνω στην εμπειρία του χρήστη, να αναπτύξετε ενσωματώσεις σε εφαρμογές FOSS και ανοιχτά πρότυπα (για παράδειγμα, να επιτρέψετε μικροπληρωμές P2P σε ένα instant messenger, μια ανοιχτή πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ή ένα εργαλείο τηλεδιάσκεψης) ή να αναπτύξετε βελτιώσεις σε στοιχεία υποδομής (όπως backends εμπόρων)!

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του NGI – The Next Generation Internet για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή και άλλες προσκλήσεις χρηματοδότησης εδώ.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ιδρύματος NLnet για να διαβάσετε την αναλυτική ανοικτή πρόσκληση, τον οδηγό για τους αιτούντες, τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας και τις συχνές ερωτήσεις μας και να υποβάλετε τη φόρμα σας, εδώ.

Εγγραφείτε τώρα στον κοινοτικό κόμβο διασύνδεσης TALER (TALER ICH) για να συζητήσετε μαζί μας  εδώ.