Για άλλη μία χρονιά και σταθερά ήδη από το 2019, η Homo Digitalis έδωσε δυναμικά το παρόν στο διεθνούς φήμης συνέδριο Computers, Privacy & Data Protection (CPDP) στις Βρυξέλλες!

Είναι μεγάλη μας τιμή που οι διοργανωτές μας επέλεξαν για να συμμετέχουμε στη σειρά των podcast του συνεδρίου, με τη Διευθύντριά μας για ζητήματα Τεχνητής Νοημοσύνης & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Λαμπρινή Γυφτοκώστα, να αναλύει τις υποθέσεις που εκκρεμούν ενώπιον της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην Ελλάδα, και τις σημαντικές μας επιτυχίες σχετικά!

Επίσης, στις πολύ όμορφες στιγμές μας στην εκδήλωση δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και την βράβευση της EDRi από το Center for AI and Digital Policy (CAIDP) με το βραβείο «AI Policy Leader in Civil Society» αναφορικά με την κοινή εκστρατεία μας ReclaimYourFace, της οποίας η Homo Digitalis αποτελεί συνιδρυτικό μέλος!

Φυσικά, για εμάς είναι πάντα μοναδικό να βλέπουμε τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά στο συνέδριο και να δίνουν το παρόν δυναμικά σε συζητήσεις, πάνελ και άλλα δρώμενα τόσο με το καπέλο της Ηοmo Digitalis, όσο και με εκείνο της επαγγελματικής τους στέγης! Ευχαριστούμε θερμά που πρεσβεύουν περήφανα τη Homo Digitalis στο συνέδριο αυτό κάθε χρόνο!!