H Homo Digitalis συμμετέχει για 4η φορά στο CPDP, το πλέον αναγνωρισμένο διεθνές συνέδριο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας!

Μετά από τις συνεχόμενες παρουσίες μας εκεί με ομιλίες σε πάνελ και workshop, φέτος έχουμε τη τιμή να δίνουμε το παρόν με ένα νέο μέσο! Συγκεκριμένα, θα δώσουμε συνέντευξη στο πλαίσιο του Avatar.fm, ενός live radio project που οργανώνει ο κοινωνικός ραδιοφωνικός σταθμός dublab.de και το privacy salon κατά τη διάρκεια του CPDP!

To Avatar.fm θα δίνει τον παλμό του συνεδρίου από τις 22 έως τις 24 Μάη, αποτελώντας βήμα για οργανώσεις με ηγετικό ρόλο στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας, αναδεικνύοντας τις δράσεις τους στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και των νέων τεχνολογιών!

Το Avatar.fm θα εκπέμπει  ζωντανά από το εμβληματικό Gare Maritime στις Βρυξέλλες, ενώ θα φιλοξενεί και μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, καθώς και live DJ Sets! Όσες και όσοι δεν βρισκόσαστε εκεί, μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές στην ιστοσελίδα dublab.de

Τη Homo Digitalis θα εκπροσωπήσει στην εν λόγω συνέντευξη η Διευθύντρια Τεχνητής Νοημοσύνης & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Λαμπρινή Γυφτοκώστα.

Μείνετε συντονισμένες και συντονισμένοι για το πλήρες πρόγραμμα!