Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση για Εκπαιδευτικούς, Σχολικούς Συμβούλους, Γονείς & Μαθητές “Η Τεχνητή Νοημοσύνη Συναντά την Εκπαίδευση” υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Ημερομηνία: Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 11:00 – 14:00
Τόπος: Future Learning Lab με Ελεύθερη Είσοδο

Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που η Διευθύντρια Τεχνητής Νοημοσύνης & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Homo Digitalis, Λαμπρινή Γυφτοκώστα , θα μας εκπροσωπήσει εκεί με ομιλία! Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την ευγενική πρόσκληση και συμπερίληψη!

Πόσο έτοιμη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα να ενσωματώσει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα σχετικά ψηφιακά εργαλεία στην μαθησιακή διαδικασία; Η εκδήλωση φιλοδοξεί να θέσει καίρια ερωτήματα και να παρουσιάσει όλες εκείνες τις πτυχές που συνδέονται με την εισαγωγή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς, Προσωπικό Σχολικών Μονάδων, Σχολικούς Συμβούλους, Γονείς, Μαθητές 12 έως 18 ετών.
Εγγραφείτε δωρεάν εδώ.