Το Lawspot.gr και η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών Ελλάδας ( ELSA Greece), διοργανώνουν το τρίτο συνέδριο InfoLaw με τίτλο «Ρυθμίζοντας την Ψηφιακή Καινοτομία: Τεχνητή Νοημοσύνη, Κυβερνοασφάλεια και Πλατφόρμες» στις 28 Μαρτίου 2024 στο Αμφιθέατρο “Μιλτιάδης Έβερτ” της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Η φετινή διοργάνωση υποστηρίζεται από την Athens Legal Tech και την Ελληνική Ένωση για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και της Ιδιωτικότητας.
Eίναι μεγάλη τιμή για τη Homo Digitalis να δίνει το παρόν, συμμετέχοντας στο Roundtable 1 | ΑΙ: Από τη θεωρία στην Πράξη … για την Τεχνητή Νοημοσύνη! Το συντονισμό του Roundtable έχει αναλάβει η Λίλιαν Μήτρου, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δικηγόρος, και Πρόεδρος του Ινστιτούτου για το Δίκαιο της Ιδιωτικότητας, της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Τεχνολογία με συμμετέχοντες τους:
-Σπύρος Βλαχόπουλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Δικηγόρος
-Τηλέμαχος Μωραΐτης, Επικεφαλής Κυβερνητικών Σχέσεων της Microsoft για χώρες της Νοτιοανατολικής και Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης
-Δημήτρης Κυριαζής, Εκλεγμένος Επίκουρος Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ​, και
-ο δικός μας Λευτέρης Χελιουδάκης, Συνιδρυτής και Γραμματέας του ΔΣ της Ηomo Digitalis
Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την ευγενική πρόσκληση, την ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας και τη συμπερίληψη! Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να παρακολοθήσετε από κοντά τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά και να εξερευνήσετε το πλούσιο πρόγραμμα εδώ.