Την περασμένη Πέμπτη, 16/11 είχαμε τα εγκαίνια της έκθεσης TheGlassRoom και των δύο εκδόσεων αυτής, Misinformation και What The F*ture Wants στις υπέροχες εγκαταστάσεις του JOIST Innovation Park στη Λάρισα.

Εκεί βρέθηκαν πολλά τοπικά τηλεοπτικά κανάλια για να καλύψουν το γεγονός, συμπεριλαμβανομένου του Θεσσαλία Τηλεόραση, στο οποίο παραχώρησαν δηλώσεις οι Κατερίνα Δημηνίκου, Στέφανος Βιτωράτος και Αναστάσιος Αραμπατζής. Ευχαριστούμε πολύ το κανάλι για την κάλυψη των εγκαινίων και το ενδιαφέρον στις δράσεις μας!

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και τους συνεργάτες μας από Open Lab Athens και Digital Detox Experience να φέρνουμε στην Ελλάδα και εκτός Αθηνών τις μοναδικές αυτές εκθέσεις υψηλού εκπαιδευτικού χαρακτήρα της Tactical Tech και θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε το Joist Innovation Park για τη μοναδική φιλοξενία.

Η είσοδος στις εκθέσεις είναι δωρεάν, ενώ θα βρίσκονται διαθέσιμες στη Λάρισα για μικρούς και μεγάλους έως και τις 15 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και δηλώσεις από τη συνέντευξη  εδώ.