H Συνάντηση Στρατηγικών Δικαστικών Δράσεων του Digital Freedom Fund επιστρέφει!

Σε συνεργασία με την Homo Digitalis και με τη χρηματοδότηση της Luminate, το retreat θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Αν σχεδιάζετε να προχωρήσετε σε νομικές δράσεις κατά μεγάλων τεχνολογικών εταιριών ή σε άλλες ομαδικές προσφυγές, δηλώστε συμμετοχή τώρα εδώ.

Η συνάντηση φιλοξενεί εκπαιδευτικές συνεδρίες και εργαστήρια με στόχο την ανάπτυξη των νομικών δεξιοτήτων και τακτικών των συμμετεχόντων σε ένα χαλαρό και συνεργατικό περιβάλλον με άλλους συναδέλφους. Το DFF ελπίζει επίσης ότι θα μπορέσει να χρηματοδοτήσει ορισμένες από τις υποθέσεις που θα αναπτύξουν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Μετά από δύο online εκδόσεις λόγω της πανδημίας COVID-19, το DFF είναι στην ευχάριστη θέση να επαναφέρει την εκδήλωση στην πραγματική της ουσία ως ένα δια ζώσης retreat, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να αποσυνδεθούν από άλλες δράσεις και υποχρεώσεις για να εργαστούν σε βάθος πάνω στη μελέτη και τον στρατηγικό σχεδιασμό των υποθέσεών τους.

Στην τελευταία ανάρτηση στο ιστολόγιο του DFF, ο νομικός σύμβουλος César Manso-Sayao μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το retreat, καθώς και κάποιες σκέψεις αναφορικά με πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την ευθύνη των μεγάλων πλατφόρμων. Διαβάστε το εδώ.

Artwork by Kruthika N.S.