Την Τρίτη 2/5, η Homo Digitalis συμμετείχε με guestlecture στο μάθημα «Migration and asylum governance in South-eastern Europe» του αγγλόφωνου μεταπτυχιακού προγράμματος «South-East European Studies: Politics, History, Economics» του ΕΚΠΑ. Ευχαριστούμε θερμά την Καθηγήτρια Αγγελική Δημητριάδη για την ευγενική και τιμητική πρόσκληση να συμμετέχουμε στο μάθημά της!

Ήταν μοναδικό συναίσθημα να βλέπουμε το μεγάλο ενδιαφέρον των φοιτητριών και φοιτητών για τις δράσεις της Ηοmo Digitalis και των συνεργατών μας στον τομέα της διαχείρισης συνόρων και την ενεργή συμμετοχή τους στη συζήτηση με ερωτήσεις! Δράσεις ευαισθητοποίησης όπως αυτές, μας θυμίζουν τη σημασία της ανάπτυξης γόνιμων συνεργασιών μεταξύ της κοινωνίας των πολιτών και των ακαδημαϊκών φορέων!

Στο guest lecture μας εκπροσώπησε ο Γραμματέας του Δ.Σ Λευτέρης Χελιουδάκης. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά και το μέλος μας Ασημίνα Κολινιάτη η οποία μας έφερε σε επαφή με τη διδάσκουσα!

Εάν έχετε και εσείς προτάσεις για κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο “info@homodigitalis.gr“.