Για ακόμη μία χρονιά, η Homo Digitalis έχει τη μεγάλη χαρά να δίνει το παρόν στο Συνέδριο Infocom Security! Η 13η έκδοση του συνεδρίου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής στην Ελλάδα, λαμβάνει χώρα στις 26 & 27 Απριλίου στο Ωδείο Αθηνών.

Το μέλος μας, Δημήτρης Ντόσας, Μηχανικός Υποδομών και Ασφάλειας θα μας εκπροσωπήσει στο πλαίσιο της 3ης ενότητας της 1ης ημέρας του συνεδρίου στο πάνελ συζήτησης “ArtificialIntelligence – CyberSecurity – DataProtection: Partners or Rivals?” όπου οι συμμετέχοντες θα αναδείξουν όλες τις προκλήσεις και τις πτυχές σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη συσχέτιση με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα.

Στο πάνελ συμμετέχουν κορυφαίοι ειδικοί, υπό τον συντονισμό του εξαιρετικού Βασίλη Βασιλόπουλου, Δημοσιογράφου & DPO της ΕΡΤ.

-Ηλιάνα Κωστή Δικηγόρος, υπ. διδάκτωρ Παν. Αιγαίου στα Προσωπικά Δεδομένα και την Τεχνητή Νοημοσύνη,

-Αθανάσιος Κοσμόπουλος – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εθνικός Αντιπρόσωπος στο European Cybersecurity Competence Center,

-Σπύρος Τάσσης, Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Ιδιωτικότητας (HADPP ), και

-Λεωνίδας Κανέλλος – Πρόεδρος DPO Network.

Ευχαριστούμε θερμά του διοργανωτές για την ευγενική τους πρόσκληση!  Μπορείτε να κάνετε δωρεάν εγγραφή και να μάθετε περισσότερα, εδώ.