Φροντίστε να υποβάλετε αίτηση στη δεύτερη πρόσκληση χρηματοδότησης του NGI TALER μέχρι την 1η Ιουνίου 2024 12:00 CEST (μεσημέρι)!

Μέρος του προϋπολογισμού του NGI TALER προορίζεται για ανοιχτές προσκλήσεις χρηματοδότησης προσπαθειών για το ελεύθερο λογισμικό και τη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής που ευθυγραμμίζονται με τα θέματα και την προσέγγιση του NGI TALER! Καλούμε τις συνεισφορές σας για να συμβάλλετε στην αναδιαμόρφωση της κατάστασης των ψηφιακών συστημάτων πληρωμών και στη δημιουργία ενός ανοικτού και αξιόπιστου διαδικτύου για όλους!

Αναζητούμε προτάσεις έργων αξίας μεταξύ 5.000 και 50.000 ευρώ. Η πρόσκληση απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, δημόσιο τομέα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κοινότητες και ιδιώτες. Μπορείτε να συνεισφέρετε συναρπαστικές νέες δυνατότητες στο ίδιο το GNU Taler, να δημιουργήσετε βοηθητικά εργαλεία, να εργαστείτε πάνω στην εμπειρία του χρήστη, να αναπτύξετε ενσωματώσεις σε εφαρμογές FLOSS και ανοιχτά πρότυπα (για παράδειγμα, να επιτρέψετε μικροπληρωμές P2P σε ένα instant messenger, μια ανοιχτή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή ένα εργαλείο τηλεδιάσκεψης) ή να αναπτύξετε βελτιώσεις σε στοιχεία υποδομής (όπως backends εμπόρων)!

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του NGI – The Next Generation Internet για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή και άλλες προσκλήσεις χρηματοδότησης του NGI εδώ.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ιδρύματος NLnet για να διαβάσετε τη λεπτομερή Ανοικτή Πρόσκληση, τον Οδηγό για τους αιτούντες, τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας και τις Συχνές Ερωτήσεις μας και να υποβάλετε τη φόρμα σας εδώ.

Εγγραφείτε τώρα στο TALER Intergration Community Hub (TALER ICH) για να συζητήσουμε μαζί και να θέσετε τις ερωτήσεις σας εδώ.