Στις 12-13 Δεκεμβρίου η Homo Digitalis είχε τη μεγάλη τιμή και χαρά να βρίσκεται στο Politecnico di Torino, προσκεκλημένη του καθηγητή Alessandro Mantelero, κατόχου της Έδρας Jean Monnet στη θεματική Mediterranean Digital Societies and Law.
Την πρώτη ημέρα δώσαμε το παρόν σε εργαστήριο, στο οποίο συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Αρχών για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων της Τυνησίας και του Μαρόκου, εκπρόσωποι της Ιταλικής και της Καταλανικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων, κορυφαίοι ακαδημαϊκοί από την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Μάλτα και την Ισπανία και εκπρόσωποι εθνικών και διεθνών οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών.
Τη δεύτερη ημέρα παρουσιάσαμε τη δράση μας αναφορικά με την ανάπτυξη και χρήση παρεμβατικών τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα.
Είναι μεγάλη τιμή για τη Homo Digitalis να αποτελεί μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής σε αυτό το πρόγραμμα, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον καθηγητή Alessandro Mantelero και τη λέκτορα Maria Samantha Esposito για την ευγενική πρόσκληση και την αγαστή συνεργασία! Την ομάδα μας εκπροσώπησε ο Γραμματέας του Δ.Σ. Ελευθέριος Χελιουδάκης.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.