Η Homo Digitalis μιλάει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο RightsCon, το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή!

Αυτή τη χρονιά διοργανώνουμε το δικό μας session με τίτλο «How to beat a Centaur? A closer look into technology-led border management in Greece», στο οποίο θα μιλήσουμε για τη χρήση νέων τεχνολογιών, όπως το σύστημα παρακολούθησης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, στον τομέα της διαχείρισης συνόρων στην Ελλάδα.

Περισσότερες από 1850 αιτήσεις κατατέθηκαν από οργανισμούς σε 132 χώρες. Η επιλογή της δικής μας πρότασης από τους διοργανωτές είναι μεγάλη τιμή και αποτελεί άλλη μια σημαντική αναγνώριση των δράσεων μας και της συμβολής μας στην προστασία των ψηφιακών δικαιωμάτων σε διεθνές επίπεδο.

Στο session θα μας εκπροσωπήσει ο Γραμματέας του ΔΣ μας, Λευτέρης Χελιουδάκης. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την αποδοχή της πρότασής μας!

To RightsCon2023, το οποίο διοργανώνεται από την Access Now για δωδέκατη φορά εφέτος, θα λάβει χώρα με φυσική παρουσία στην Κόστα Ρίκα, ενώ είναι δυνατή και η διαδικτυακή συμμετοχή. Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου και να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.